Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

Eden guesthouse - Eger

Rooms in a wonderful city

Single room

from 8.000HUF / night

Single room on the ground floor.

Double room

from 11.900HUF/night

Double room on the ground floor.

Triple room

from 16.400HUF/night

Triple rooms ar on upstairs.

Four beds room

from 20.900HUF/night

Upstairs room with air-condition.

Five beds room

from 25.400HUF/night

Upstairs room with air-condition.

A FEW WORDS ABOUT US

GUESTHOUSE NEXT TO THE CASTLE OF EGER

The Eden Panzio, located 500 metres from the famous Castle of Eger and the Minaret, in Servita Street was built with family effort and has been operating since 1995. The formation of the inner yard resembles the atmosphere of Eger, the baroque town. The peaceful, family type guest house can provide for 30 people. Each room is waiting for its guests with a friendly atmosphere. There are 2, 3, 4 or 5 beds in our rooms with separate bathrooms. In the inner yard, there are private parking spaces, a barbeque area, a sun terrace, and wi-fi all free of charge serve our guests convenience. Our family with a 40 year experience is doing its best to satisfy the needs of our guests. The guest house is mainly recommended for families, however travellers, honeymoon makers, pensioners, students and businessmen are also welcome.

In our restaurant, for groups of over 10 people, we can provide dinner following a set menu. In case of a smaller number of guests, dining is possible in a nearby restaurant a’ la carte.

HERE YOU CAN NOT BE BORED

YOU CAN CHOOSE MANY OF PROGRAMS

Büszkén jelentjük ki, hogy 2014-ben Eger elnyerte az év turisztikai városa címet. Erre bizonyíték a sok színes és változatos program, melyekre sajnos sokszor nem jutunk el, mert panziónk vendégeinek próbáljuk ezekben az időszakokban is a legjobb szálláshelyet nyújtani.

Gallery

NO SURPRISE WHEN YOU ARRIVE

In 2017, we created a new professional photo series to help us showcase our pension more credibly.

Restaurant

Rooms

0f8b2-dzs_4238

Guesthouse

Video

Short film about us

Watch this!

VENDÉGKÖNYV

Vendégeink mondták

Nagy örömünkre a 2016-os évben a vendégeink értékelése alapján, KIVÁLÓ SZÁLLÁSHELY díjat kaptunk a hazai piacvezető szállásközvetítő oldal jóvoltából. Szívből köszönjük és ajánljuk olvasásra a véleményeket leendő vendégeink részére.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Minden kényelmet kielégített ez a szálláshely egy kellemes városnézés utáni pihenéshez! + “Kényelmes volt az ágy, a reggeli bőséges volt, a fürdőszoba ragyogóan tiszta. Mindennel meg voltunk elégedve. A legjobban a panzió belső udvarra néző arculata tetszett. A folyosók berendezése, mindenhol virág. Biztos el fogunk még ide menni!

Zzuzsanna

örténelmi helyszín modern feltételek + “Csönd és nyugalom, finom reggeli, jó elhelyezkedés, udvarias fogadtatás. Ez a szálláshely Eger egyik legjobb helyén fekszik, a panzióból gyalog is könnyedén elértük az összes látnivalót.

Attila

Kedves, családias hangulatos szálláshely. Pont az a kategória, amit szeretek. Nem túl nagy, távolabb a nyüzsgő központtól, de mégis közel a legnépszerűbb helyekhez. A panzió személyzete nagyon készséges volt nem csak a szállással kapcsolatban, de jó tippeket is kaptunk, hova menjünk, mit érdemes megnézni!

Tamás