Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

About us

RELAX AND REST AT THE FEET OF THE LIVING HISTORY

The Eden Panzio, located 500 metres from the famous Castle of Eger and the Minaret, in Servita Street was built with family effort and has been operating since 1995. The formation of the inner yard resembles the atmosphere of Eger, the baroque town. The peaceful, family type guest house can provide for 30 people. Each room is waiting for its guests with a friendly atmosphere. There are 2, 3, 4 or 5 beds in our rooms with separate bathrooms.

In the inner yard, there are private parking spaces, a barbeque area, a sun terrace, and wi-fi all free of charge serve our guests convenience. Our family with a 40 year experience is doing its best to satisfy the needs of our guests. The guest house is mainly recommended for families, however travellers, honeymoon makers, pensioners, students and businessmen are also welcome.

Sights of Eger

EGER WON THE AWARD OF TOURIST CITY IN 2019.

Due to the fact that all the famous sights, the Minaret and the Historical Exhibition, the Basilica, the Town under the Town the Archbishopric Cellar system, are so close to one another that you can easily visit them walking from one place to the other. The town is rich in programmes for tourists. There are several gastronomical, historical, cultural and musical programmes and festivals. Those who enjoy thermal water can visit the Turkish Bath, the Thermal Spa and the various events there. Those who are interested in wine culture should visit the famous Valley of the Beautiful Woman. If you like hiking, going on excursions you can experience the beauties of nature nearby. The guest house is open all year round where you can all tourists can relax and recharge their batteries.

SERVICES

A Panzió belső, zárt udvara lehetővé teszi, hogy szobánként egy autó parkoljon. Elhelyeztünk egy kerti sütőt és kialakítottunk egy napozó teraszt a kényelem fokozása érdekében. Valamint wifi-s internet áll rendelkezésre az épület egész területén. 5 éves korig a gyerekek elhelyezése és ezek a szolgáltatások térítés mentesek.

Kedvezményes árú jegyeket tudunk biztosítani a Termál Fürdőbe, Török Fürdőbe és az egri Várba. 3 szobánkban klímaberendezés emeli a komfortérzetet, panziónk állatbarát kis kedvenceinket is hozhatják magukkal, ezeknek használata feláras: 1500.-Ft/éj.

Erre vonatkozó igényüket kérjük előre jelezzék.

Free parking

WIFI

Buffet

Restaurant

Bath tub

Vendégkönyv

VENDÉGEINK MONDTÁK

Nagy örömünkre a 2016-os évben a vendégeink értékelése alapján, KIVÁLÓ SZÁLLÁSHELY díjat kaptunk a hazai piacvezető szállásközvetítő oldal jóvoltából. Szívből köszönjük és ajánljuk olvasásra a véleményeket leendő vendégeink részére..

Minden kényelmet kielégített ez a szálláshely egy kellemes városnézés utáni pihenéshez! + “Kényelmes volt az ágy, a reggeli bőséges volt, a fürdőszoba ragyogóan tiszta. Mindennel meg voltunk elégedve. A legjobban a panzió belső udvarra néző arculata tetszett. A folyosók berendezése, mindenhol virág. Biztos el fogunk még ide menni!
a6c32-user-1
Zsuzsanna
Történelmi helyszín modern feltételek + “Csönd és nyugalom, finom reggeli, jó elhelyezkedés, udvarias fogadtatás. Ez a szálláshely Eger egyik legjobb helyén fekszik, a panzióból gyalog is könnyedén elértük az összes látnivalót.
bcd58-user-2
Attila
Kedves, családias hangulatos szálláshely. Pont az a kategória, amit szeretek. Nem túl nagy, távolabb a nyüzsgő központtól, de mégis közel a legnépszerűbb helyekhez. A panzió személyzete nagyon készséges volt nem csak a szállással kapcsolatban, de jó tippeket is kaptunk, hova menjünk, mit érdemes megnézni!
2d53c-user-3
Tamás

🎄Ajándékon gondolkodik?

Nem kell tovább. 🎁 Utalványainkkal meglepheti szeretteit, melyeket 10-200 000.- Ft névértéken lehet igényelni, vagy pedig egyedileg állítjunk össze, időtartamra, szolgáltatásokra fókuszálva.🛎️️  A helyzetre való tekintettel hosszú lejárati idejű beváltással: 2021.12.31.-ig, előre egyeztetett időpontban, ⏲️ foglaltságunk függvényében üdülhetők le.
 
 Nagy előnye, hogy mindhárom Szép kártya, (OTP, MKB és K&H)💳 mindhárom zsebét (szállás, vendéglátás, szabadidő) elfogadjuk, de lehet bankkártyával és átutalással is rendezni az utalványokat. Az egyeztetés után e mail-ben küldjük az Ajándék utalványt. 📧 Önnek már csak az a dolga, hogy borítékba tegye a Karácsonyfa alá, vagy átadja a szerencsés Ünnepeltnek. 🎂💖
 

Ugye milyen jól hangzik? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

☎️️+36 20 2105104 📧edenpanzio@gmail.com