Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

Eden guesthouse - Eger

ROOMS IN A WONDERFUL CITY

Éden Panzió Eger szálláshely egyágyas szoba

single room

7.900 HUF / Night+Tax

Single room on the ground floor.
Éden-panzió-Eger-2-agyas-szoba

double room

11.900 HUF / Night+Tax

Double room on the ground floor.
den-panzió-Eger-szálláshely-szoba-30

triple room

16.900 HUF / Night+Tax

Triple rooms on upstairs.

four beds room

20.900 HUF / Night+Tax

Upstairs room with air-condition.
den-panzió-Eger-szálláshely-szoba-8

five beds room

25.900 HUF / Night+Tax

Upstairs room with air-condition.

A FEW WORDS ABOUT US

GUESTHOUSE NEXT TO THE CASTLE OF EGER

The Eden Panzio, located 500 meters from the famous Castle of Eger and the Minaret, in Servita Street was built with family effort and has been operating since 1995. The formation of the inner yard resembles the atmosphere of Eger, the baroque town. The peaceful, family type guest house can provide for 30 people. Each room is waiting for its guests with a friendly atmosphere. There are 2, 3, 4 or 5 beds in our rooms with separate bathrooms.

In the inner yard, there are private parking spaces, a barbecue area, a sun terrace, and wi-fi all free of charge serve our guests convenience. Our family with a 40 year experience is doing its best to satisfy the needs of our guests. The guest house is mainly recommended for families, however travelers, honeymoon makers, pensioners, students and businessmen are also welcome.

HERE YOU CAN NOT BE BORED

YOU CAN CHOOSE MANY OF PROGRAMS

 

We are proud to announce that in 2019 Eger was awarded the Tourist Settlement of the Year. Proof of this is the many colorful and varied programs, which we often visit, so that we can offer our guests for accommodation the most credible programs.

GALLERY

NO SURPRISE WHEN YOU ARRIVE

In 2017, we created a new professional photo series to help us showcase our pension more credibly.

Restaurant

Check it!

Guesthaouse

Check it!

Video

SHORT FILM ABOUT US

Watch our short video about us!

Vendégkönyv

VENDÉGEINK MONDTÁK

Nagy örömünkre a 2016-os évben a vendégeink értékelése alapján, KIVÁLÓ SZÁLLÁSHELY díjat kaptunk a hazai piacvezető szállásközvetítő oldal jóvoltából. Szívből köszönjük és ajánljuk olvasásra a véleményeket leendő vendégeink részére..

Minden kényelmet kielégített ez a szálláshely egy kellemes városnézés utáni pihenéshez! + “Kényelmes volt az ágy, a reggeli bőséges volt, a fürdőszoba ragyogóan tiszta. Mindennel meg voltunk elégedve. A legjobban a panzió belső udvarra néző arculata tetszett. A folyosók berendezése, mindenhol virág. Biztos el fogunk még ide menni!
a6c32-user-1
Zsuzsanna
Történelmi helyszín modern feltételek + “Csönd és nyugalom, finom reggeli, jó elhelyezkedés, udvarias fogadtatás. Ez a szálláshely Eger egyik legjobb helyén fekszik, a panzióból gyalog is könnyedén elértük az összes látnivalót.
bcd58-user-2
Attila
Kedves, családias hangulatos szálláshely. Pont az a kategória, amit szeretek. Nem túl nagy, távolabb a nyüzsgő központtól, de mégis közel a legnépszerűbb helyekhez. A panzió személyzete nagyon készséges volt nem csak a szállással kapcsolatban, de jó tippeket is kaptunk, hova menjünk, mit érdemes megnézni!
2d53c-user-3
Tamás

🎄Ajándékon gondolkodik?

Nem kell tovább. 🎁 Utalványainkkal meglepheti szeretteit, melyeket 10-200 000.- Ft névértéken lehet igényelni, vagy pedig egyedileg állítjunk össze, időtartamra, szolgáltatásokra fókuszálva.🛎️️  A helyzetre való tekintettel hosszú lejárati idejű beváltással: 2021.12.31.-ig, előre egyeztetett időpontban, ⏲️ foglaltságunk függvényében üdülhetők le.
 
 Nagy előnye, hogy mindhárom Szép kártya, (OTP, MKB és K&H)💳 mindhárom zsebét (szállás, vendéglátás, szabadidő) elfogadjuk, de lehet bankkártyával és átutalással is rendezni az utalványokat. Az egyeztetés után e mail-ben küldjük az Ajándék utalványt. 📧 Önnek már csak az a dolga, hogy borítékba tegye a Karácsonyfa alá, vagy átadja a szerencsés Ünnepeltnek. 🎂💖
 

Ugye milyen jól hangzik? Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

☎️️+36 20 2105104 📧edenpanzio@gmail.com