Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

Eden guesthouse - Eger

ROOMS IN A WONDERFUL CITY

single room

7.900FT / Night+Tax

Single room on the ground floor.

double room

11.900FT / Night+Tax

Double room on the ground floor.
den-panzió-Eger-szálláshely-szoba-30

triple room

16.900FT / Night+Tax

Triple rooms ar on upstairs.

four beds room

20.900FT / Night+Tax

Upstairs room with air-condition.
den-panzió-Eger-szálláshely-szoba-8

five beds room

25.900FT / Night+Tax

Upstairs room with air-condition.

A FEW WORDS ABOUT US

GUESTHOUSE NEXT TO THE CASTLE OF EGER

A híres egri vártól és a Minarettől 500 m-re, a Servita utcában található az ÉDEN PANZIÓ, mely családi összefogással épült,  1995 óta üzemelő szálláshely Egerben.  A panzió belső udvarának kialakítása, szorosan kapcsolódik Eger város barokk hangulatához. A csendes, családias, nyugodt pihenést biztosító panzió, 30 férőhellyel, 2, 3, 4 és 5 ágyas, barátságosan berendezett, fürdőszobás szálláshelyekkel várja idelátogató Kedves Vendégeit.

Az udvaron zárt parkoló, kerti sütő, napozó terasz, és wifis internet szolgálja vendégeink kényelmét és ezek használata térítés mentes a panzióban. Családunk 40 éves vendéglátói tapasztalattal igyekszik minden nálunk pihenő utazó igényeit kielégíteni. Első sorban családoknak ajánljuk Panziónkat, de szívesen jönnek hozzánk átutazók, nászutasok, nyugdíjasok, diákok és üzlet emberek is, szálláshelyünkön egyre több a visszatérő vendég.

HERE YOU CAN NOT BE BORED

YOU CAN CHOOSE MANY OF PROGRAMS

Büszkén jelentjük ki, hogy 2014-ben Eger elnyerte az év turisztikai városa címet. Erre bizonyíték a sok színes és változatos program, melyekre sajnos sokszor nem jutunk el, mert panziónk vendégeinek próbáljuk ezekben az időszakokban is a legjobb szálláshelyet nyújtani.

GALLERY

NO SURPRISE WHEN YOU ARRIVE

In 2017, we created a new professional photo series to help us showcase our pension more credibly.

Restaurant

Check it!

Guesthaouse

Check it!

Video

SHORT FILM ABOUT US

Watch our short video about us!

Vendégkönyv

VENDÉGEINK MONDTÁK

Nagy örömünkre a 2016-os évben a vendégeink értékelése alapján, KIVÁLÓ SZÁLLÁSHELY díjat kaptunk a hazai piacvezető szállásközvetítő oldal jóvoltából. Szívből köszönjük és ajánljuk olvasásra a véleményeket leendő vendégeink részére..

Minden kényelmet kielégített ez a szálláshely egy kellemes városnézés utáni pihenéshez! + “Kényelmes volt az ágy, a reggeli bőséges volt, a fürdőszoba ragyogóan tiszta. Mindennel meg voltunk elégedve. A legjobban a panzió belső udvarra néző arculata tetszett. A folyosók berendezése, mindenhol virág. Biztos el fogunk még ide menni!
a6c32-user-1
Zsuzsanna
Történelmi helyszín modern feltételek + “Csönd és nyugalom, finom reggeli, jó elhelyezkedés, udvarias fogadtatás. Ez a szálláshely Eger egyik legjobb helyén fekszik, a panzióból gyalog is könnyedén elértük az összes látnivalót.
bcd58-user-2
Attila
Kedves, családias hangulatos szálláshely. Pont az a kategória, amit szeretek. Nem túl nagy, távolabb a nyüzsgő központtól, de mégis közel a legnépszerűbb helyekhez. A panzió személyzete nagyon készséges volt nem csak a szállással kapcsolatban, de jó tippeket is kaptunk, hova menjünk, mit érdemes megnézni!
2d53c-user-3
Tamás