Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

FesztEger zenei fesztivál

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Már hagyománynak mondható, hogy országosan a zenei Fesztivál szezonnyitó rendezvénye a FesztEger, ami május utolsó hétvégéjén szokott lenni. Egyedisége abban rejlik, hogy riolittufába vájt, kőbánya teraszokon, hazai előadók könnyűzenei koncertjeit hallgathatjuk, hangulatos fényfestésekkel a falakon, és kellemes borokat, finom ételeket kóstolgatva.

Hatalmas buli, ne hagyják ki! 🙂

Ez idén sajnos elmarad, viszont helyette ajánlunk egy családi programot az Agria Park udvarán. Már 2020.május 30.-án, szombaton elkezdődnek a gyereknapi kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és más meglepetések. Ha gyerekek és szülők egyaránt elfáradnak a nagy játékban, mindössze 15 perces sétára a helyszíntől álomra hajthatják fejüket kényelmes családi szobáinkban, az Éden Panzióban. Szálláshelyünkön gyerekbarát kiegészítők is várják a kicsiket, szülőket egyaránt.

Ébredjenek Egerben az Édenben! 🙂

Még több jó program:

Rendkívüli csomagajánlatunk az Egri ÖsszefogáS.O.S.21 kampány keretében, melyben 2 fő, 2 éjszakát, reggelis ellátással tölthet el a belvárosi, 3 csillagos Panziónkban. Különlegessége abban rejlik, hogy

minden 21. ilyen csomagot felajánlunk a budapesti Szent László és Szent János Kórház dolgozói részére.

A vocher 2020. december 31.-ig használható fel, foglaltságunk függvényében, kivéve kiemelt Ünnepek. Ennek ára: 34 900.-Huf+IFA, melynek részleteit és a vochert az Ön által megadott e-mail címre küldünk ki. Segítsünk együtt! :-)

Egri
összefogáS.O.S 21