Telefon: +36 (20) 210-5104 | +36 (20) 520 68 44
+36 (36) 310 078
Email: edenpanzio@gmail.com

FesztEger zenei fesztivál

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Már hagyománynak mondható, hogy országosan a zenei Fesztivál szezonnyitó rendezvénye a FesztEger, ami május utolsó hétvégéjén szokott lenni. Egyedisége abban rejlik, hogy riolittufába vájt, kőbánya teraszokon, hazai előadók könnyűzenei koncertjeit hallgathatjuk, hangulatos fényfestésekkel a falakon, és kellemes borokat, finom ételeket kóstolgatva.

Hatalmas buli, ne hagyják ki! 🙂

Ez idén sajnos elmarad, viszont helyette ajánlunk egy családi programot az Agria Park udvarán. Már 2020.május 30.-án, szombaton elkezdődnek a gyereknapi kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és más meglepetések. Ha gyerekek és szülők egyaránt elfáradnak a nagy játékban, mindössze 15 perces sétára a helyszíntől álomra hajthatják fejüket kényelmes családi szobáinkban, az Éden Panzióban. Szálláshelyünkön gyerekbarát kiegészítők is várják a kicsiket, szülőket egyaránt.

Ébredjenek Egerben az Édenben! 🙂

Még több jó program:

Őszi csomagajánlatunk keretében, 2 fő, 2 éjszakát, reggelis ellátással tölthet el,  3 csillagos Panziónkban  2020.10.01. és 12.23. között.
 
 Egyedisége abban rejlik, hogy a belváros közelében, mégis nyugodt, családias környezetben, a csillagokat szemlélve kipróbálhatják, hogyan lazítanak az északiak. 
 
Új Norvég dézsafürdőnk várja Önöket, hogy megtapasztalhassák ezt a különleges élményt! Csomagunkban ingyenes parkolást, üdvözlő italt és egyszeri dézsafürdőzést biztosítunk. Ugye milyen jól hangzik? :-)
 
Hétköznapokon a csomag ára: 29 800.-Ft/ 2 fő/2 éjre. Hétvégén + 4000.-Ft-os felárral is igénybe vehető. Kérje csomagunkat egyetlen kattintással, melynek részleteit az Ön által megadott e-mail címre küldünk ki! 

Őszi csomagajánlatunk