Ötágyas szoba

25.900Ft / éjszakától

den-panzió-Eger-szálláshely-szoba-8

Ötágyas szoba

25.900Ft / éjszakától

Foglalás

A szállás egyetlen ötágyas, emeleti, klímás szobája
SZOBA ÁRAK
Elő és utószezon:
2021.01.02.-03.31. és 10.01.-12.23. 1 éjre!
Hétköznap (hétfőtől-csütörtökig) : 25 900.-Ft +IFA
Hétvége (péntektől- vasárnapig) : 27 900.-Ft +IFA
Szezon:
2021.04.01.-05.31. 1 éjre!
Hétköznap (hétfőtől-csütörtökig) : 27.900.-Ft +IFA
Hétvége (péntektől- vasárnapig) :  29.900.-Ft +IFA
Főszezon és kiemelt ünnepek:
2021.06.01.-09.30. és 12.27.-2022.01.01. 1 éjre!
Hétköznap (hétfőtől-csütörtökig) : 29.900.-Ft +IFA
Hétvége (péntektől- vasárnapig) : 31.900.-Ft +IFA
Hosszú tartózkodási kedvezmény: 2021. 01. 02.-től, minimum 5 éjszaka foglalása esetén -10%!

Asztal

Egerben az Éden panzióban minden szobában és a nyitott folyosókon is van 1-1 asztal, hogy kint is és bent is leülhessenek mellé, akár egy jó könyvvel. :-)

Éjjeliszekrény

Egri szálláshelyünkön, minden szobában legalább 2 éjjeliszekrényt helyeztünk el, hogy otthonosan érezzék magukat az Éden Panzióban.

Fürdőszoba

Minden szobánk fürdőszobás, hogy szálláshelyünk komfortos élményt nyújtson kedves vendégeinknek. Az egri Éden panzióban egy fürdőkádas és 9 zuhanykabinos, wc-s, kézmosós fürdőszoba áll rendelkezésre, melyek mindegyikébe hajszárítókat is szereltünk fel.

Hűtőszekrény

Egerben az Éden panzióban minden szobánkban van hűtőszekrény, hogy a nyári melegben friss, hideg üdítő, vagy finom egri borocska kéznél legyen, amikor sétából, vagy strandolásból visszatérnek szálláshelyünkre. :-)

Kerti sütő

Szálláshelyünkön van lehetőség grillezni és bográcsozni is, melyhez tűzifát, faszenet térítés mentesen biztosítunk. Kérjük ennek igényét jelezzék előre, hogy mire Egerbe, az Éden panzióba megérkeznek, minden készen várja Önöket.

Napozó terasz

Panziónkban kialakítottunk a pince fölött egy kellemes teraszt, napozó ágyakkal, (ide nem látni) hogy kényelmesen élvezhessék a simogató napsugarakat az egri Éden panzió szálláshelyen. :-)

Parkoló

Egerben a belvárosi szálláshelyek nagy részének problémát jelent a parkolás, nálunk az Éden Panzióban szerencsére ez megoldott. Belső, zárt udvarunkban minden szobához jut 1-1 parkolóhely, melyhez akár papucsban is lemehetnek a szobájukból, ha benne maradt valami.

Reggeli

Részben svédasztalos, részben tányér szervizes formában, egyik nap hideg másik nap meleg, bőséges reggelivel várjuk önöket standardban 8 és 10 óra között a panziónk éttermében. :-)

TV

Három évvel ezelőtt az összes szobánkba un. lapos tv-ket szereltünk fel az otthonosabb érzés biztosítása és a helytakarékosság miatt. Bár Egerben a sok program és az Éden Panzióhoz közel lévő látnivalók nem sok időt hagynak eme időtöltésre.

Wi-fi

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy szálláshelyünkön erős és jó minőségű internetelérést tudjunk biztosítani vendégeink számára, ezért az egri Éden Panzióba 4 erősító biztosítja a zavartalan kockulást a szobákban és a közösségi terekben egyaránt! :-)

+ 2.000Ft személyenként

Szálláshelyünkön a bicikli kölcsönzése 3 órára 2000.- Ft, 6 órára 3500.- Ft, míg egy teljes napra 5000.- Ft. Ennek igényét kérjük jelezzék előre, hogy kellő számú kerékpárt tudjunk biztosítani az Egerbe, Éden panzióba érkezésük napjára.

+ 2.990Ft személyenként és éjszakánként

A vacsorát a tőlünk pár perces sétára lévő partner éttermünkben tudjuk biztosítani. Korlátlan étel és italfogyasztás, az az napi kínálatból, mely bőséges és nagyon finom, szálláshelyünk vendégei nagyon szeretik.

+ 6.000Ft

A hideg napokon jól esik a meleg fürdő. Nagyon tudják ezt a norvégok is. Most elhoztuk Önöknek Egerbe, az Éden panzióba, hogy kipróbálják, hogyan lazítanak az északiak. :-) Kérjük használatának igényét jelezzék előre, hogy fel tudjuk fűteni érkezésük napjára.

+ 1.500Ft x éjszaka

Panziónk állatbarát szálláshely, ezért biztosítjuk, hogy pihenésük alatt is élvezhessék, Egerben az Éden panzióban kis kedvenceik társaságát. :-)

+ 1.500Ft x éjszaka

Szálláshelyünk nem minden szobája rendelkezik klímaberendezéssel, ezért kérjük erre vonatkozó igényüket előre jelezzék, hogy klímás szobát tudjunk biztosítani Egerben az Éden panzióban.